Tuesday, July 26, 2011

Satu Lagi Sebab Untuk Kita Tidak Menggemari Singapura


  1. Mungkin musim bola sepak yang melanda meluap-luapkan kemarahan kita kepada Singapura! Betapa kita berharap pasukan kebangsaan Harimau Malaya akan berjaya menumpaskan pasukan Lions itu dengan jaringan yang besar dalam 2nd leg di Bukit Jalil nanti insha ALLAH.
  2. Namun kita punya satu lagi sebab untuk tidak menggemari Singapura kerana insiden berikut. Salah seorang sukarelawan Malaysia yang terlibat dengan flotilla Mavi Marmara tempoh hari, yang merupakan seorang survivor serangan komando yahudi laknatullah, telah dilarang memasuki negara Singapura kerana keterlibatannya dengan flotilla tersebut!
  3. Passport Tuan Haji Jamuliddin bin Elias diperiksa, beliau ditahan di dalam bilik imigresen dan disoal siasat berkenaan kerja amalnya itu. Ingat pengganas kot... Beliau dilarang memasuki Singapura meskipun tujuannya untuk lawatan kerja, dan dipesan kepada pemandu pelancong yang ingin memasuki Singapura agar tidak membawa rokok, gula-gula getah dan akhir sekali jangan dibawa Haji Jamuliddin bersama.
  4. Terserlah sudah betapa Singapura itu menurut zionis.
  5. Malaysia lawan Singapura di Bukit Jalil.

No comments: